Lily Winther, prinsessens rådgiver

 :: Info :: Karakter Skema

Go down

Lily Winther, prinsessens rådgiver

Indlæg by Kashi on Ons jan 16, 2013 11:26 am

Navn: Lily Winther
Alder: 20, ville de fleste sige. Men i virkeligheden... Hvem ved? Det må man spørge hende om. Og håbe hun svarer...
Race: Vampyr
Rang: Adelig. En afgrening ud fra kongefamilien. Så selv blandt adelige er hun højt stillet.
Køn: Kvinde.
Våben: Ser folk ikke før det er for sent, og da er det klør (på grund af hendes race).
Evner: Hun kan påvirke menneskernes humør, attitude og følelser så længe de er i samme rum som hende selv. Hun kan påvirke et helt rum hvis hun vil, men det vil efterlade hende så svækket at hun har brug for blod indenfor den næste times tid for ikke at gå besærk. Derudover, som andre vampyrer, heler hun usandsynligt hurtigt, selvom dette også dræner hende for kræfter.
Færdigheder: Hun er en mester i at finde ud af hemmeligheder af alle slags, og god til skuespil, da hun teknisk set træner det hver evig eneste dag. Ingen ved det, men nævekamp er hun godt trænet i for at kunne beskytte sig hvis det når dertil en dag. Derudover er hun god til at sy, så på trods af at hun er adelig arbejder hun stadig, men i præcis det tempo hun vil - og syr kjoler til prinsessen. Derudover er hun prinsessens rådgiver.

Udseende:


Meget bleg hud og lyserøde øjne, som hun bortforklarer med at være født albino. Blandt adelen er det et tegn på vestand at man er bleg i huden, så her er det ikke noget problem, men derimod noget der understreger hendes status. Hun er slank og har perfekte former. Går meget op i sit udseende, og det ses.
Hår: Langt, hvidt, let krøllet hår.
Øjne: Lyserøde.
Kropsbygning: Harmonerende. Normal højde for denne tid(ca. 165 cm), ikke totalt slank, men lettere buttet – endnu et tegn på velstand i denne tid.
Særheder ved den karakters udseende(dyre øre, horn, ar osv): Hugtænder. Hun åbner næsten ikke munden når hun snakker, og viser aldrig tænder når hun smiler, for at holde dem skjult.
Andet: Hendes nuværende mand, ligeledes vampyr, er selvsamme vampyr dronningen havde en affære med - og derved er Lily i direkte familie med prinsessen, og som sådan fik hun pladsen som prinsessens rådgiver. Som de fleste andre adelige, går hun i en stor, flot kjole og med diadem.Personlighed: Lily er blid og stille og rolig, til næsten alle tider. Hun er vel hvad de fleste ville kalde moderlig - selv ovrfør bønderne selvom de officielt er under hende. Hun tager sig af de bønder der står lige under kongefamilien, og hun 'tager sig af' de svageste bønder, ligeledes - hviket il sige at hun rydder dem af vejen så de ikke er til gene for kongeriget, samtidig med at hun får sg et godt måltid ud af det. Enten disse bønder, eller tyve, mordere og deslige der måtte findes i kongeriget. Det er hendes måde at gøre op for at hun må ende andres liv for selv at leve videre - hun tager kun dem folk bliver glade for dør, eller dem som ingen vil bemærke forsvinder.

I og med at hun har den race hun har, er det endnu en grund til hun blev prinsessens rådgiver. De kender begge hinandens hemmelighed, og holder denne hemmelig for alt i verden da det kan ende begge deres karrierer.

Kashi

Antal indlæg : 103
Join date : 16/01/13
Age : 26

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 :: Info :: Karakter Skema

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum