Kyotsu Keigo

 :: Info :: Karakter Skema

Go down

Kyotsu Keigo

Indlæg by Kashi on Lør feb 02, 2013 8:57 am

Navn: Kyotsu Keigo
Alder: 22
Race: Halv sirene, halv skytsengel - men skytsengel generne viser sig stærkest.
Rang: Skjald
Køn: Mand
Våben: Våben anser han ikke som nødvendige, men han bærer dog på bue og pile.
Evner: Hans mest værdsatte evne, er at han kan generere et kraftskjold i op til 30 sekunder, alt efter hvor godt han selv har det på daværende tidspunkt. Hvis han er såret nedsættes tiden. Desuden kan han hele Sora Taruk.
Færdigheder: Han er en exceptionel rytter, hvilket kommer af tit at være på farten. Han spiller harpe og guitar, synger exceptionelt(pga. hans sirene gener), og kan ramme et pletskud med bue og pil fra op til 80 meters afstand.

Udseende: (Ignorer de spidse ører på billedet.)

Hår: Langt, sort og glat, går ham til ca. midt på ryggen.
Øjne: Mørke violette og meget udtryksfulde.
Kropsbygning: Slank og let senet - en smule muskuløs, men ikke meget, da han ikke udfører hårdt arbejde. Han er en smule høj for denne tidsalder - nemlig 1,78 m.
Andet: Der er en nærmest himmelsk glans over ham, noget man normalt ikke ville kunne påpege hvad er. Men dette kommer fra hans skytsengel herkomst. Han lyser nærmest op i det rum han træder ind i.

Personlighed: Blid, rar, venlig, stille og rolig - men også en meget munter og glad fyr, der er glad for at sprede glæde blandt folk, hvorfor han valgte sig karriere som skjald. Det kan godt være man tit bliver smidt ud af byerne, men det er det værd for de penge han tjener og de glade smil han får frem på alles ansigter. Hans rejser er til dels på grund af dette, og til dels fordi den ene person han skal beskytte hele sit liv, Sora Taruk, rejser næsten hver evig eneste dag.

Kashi

Antal indlæg : 103
Join date : 16/01/13
Age : 26

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 :: Info :: Karakter Skema

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum