Gabriel (ukendt efternavn)

 :: Info :: Karakter Skema

Go down

Gabriel (ukendt efternavn)

Indlæg by Kashi on Lør feb 02, 2013 8:35 am

Navn: Gabriel (ukendt efternavn, da han endda selv har glemt det)
Alder: 19
Race: Dødsengel
Rang: Bonde – landejer, så har fæstebønder under sig.
Køn: Mand
Våben: Han bærer næsten altid rundt på et halvandenhåndssværd ved sin side, og en fold-ud dolk i sin ene støvle, der kan komme ham til undsætning hvis hans sværd skulle blive taget.
Evner: Det ene ville han ldrig kalde en evne, men en forbandelse nedkaldt over ham af guderne. Den første gang han trykker et andet væsens hånd, ser han med det samme for sit indre blik, hvordan og hvornår dette væsen vil dø. Dette har givet ham mange mareridt i årenes løb, og gjort ham en smule paranoid. Udover dette, har han en meget praktisk evne - han kan ændre sit udseende præcis som det passer ham. Højde, drøjde, ansigtstræk, hår, alt. Derved kan han også fremstå som en anden race, og spille som dette. Det har reddet hans røv adskillige gange når han er blevet fundet i nærheden af et for nyligt dødt menneske, hvis sjæl han har høstet.
Færdigheder: Han er god til sværdkamp, og ligeledes god i en god gammel slåskamp med næverne. Til tider har han haft brug for at bryde ind forskellige steder, så pga. dette er han blevet god til at låse låste døre op - uden en nøgle, velopmærket.

Udseende: Ændrer sig tit, men disse to udseender holder han sig som regel til;Personlighed: Lumsk, er det første ord man ville bruge til at beskrive ham. Det er svært at vide hvor man har ham, især pga. den paranoia der plager ham, som gør at han ikke lukker nogen tæt ind til sig. Derfor er der ikke rigtig nogen der ved noget som helst om ham - men måske er der en i fremtiden der kan bore sig vej ind til det bange hjerte der gemmer sig bag den ydre forsvars mur?

Kashi

Antal indlæg : 103
Join date : 16/01/13
Age : 26

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 :: Info :: Karakter Skema

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum