mmh stilhed

 :: Områder :: skovsøen

Side 1 af 2 1, 2  Next

Go down

mmh stilhed

Indlæg by Nød on Fre jan 18, 2013 10:55 am

Nomi sad på en gren oppe i et træ, med en lille bunke bær på et lille klæde hun havde på skødet. hun nød den blide lyd af vandet der rislede ned fra det lille vandfald, men hun tillod ikke et blik til søen, da hun var godt optaget af sine bær. hun tog et af de små rød bær op og proppede det i munden. det var ikke til at sige hvor længe hun havde siddet der, men efterhpnden længe. det var egentlig meningen at hun ville havde fanget en folk eller to, men lykken smilede ikke til hende. derfor havde hun siddet og ventet længe på at en eller anden ville komme forbi og have mere held end hun havde til at fang en fisk. endnu et bør røg i munden og hun så så for første gang i noget tid på vandet. dette var nu meget afslappende, men bær var ikke noget man blev mæt af. hun så derfor lidt rundt og spejtede efter om der kom nogen. det skulle ikke være nogen der fangede fisk, det måtte også bare være en med penge som hun kunne 'låne' så hun havde råd til mad.
avatar
Nød

Antal indlæg : 337
Join date : 30/11/12
Age : 23

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: mmh stilhed

Indlæg by Philly on Fre jan 18, 2013 11:39 am

Shane lod sig falde ned i den nærmeste busk og synke sammen med et hult suk.. eller måske rettere en gispen efter vejret. Han blev liggende, trykket mod den kølige jord imellem bladene. Hans lunger knirkede og peb som om de aldrig havde arbejdet hårdere "tsk.." hviskede han så lavt at det nok ikke lød som andet end en knagen, mens han forsøgte at få sit hårdtarbejdende åndedræt til at falde lidt ned. Alt imens han lå der, hvislede det i græsset.. det blev køligere, og der gled skygger ned mellem træerne. Han gøs, trykkede sig hårdere mod jordbunden og mærkede hvordan lyset fra solen svandt idet der kom skyer. *Gud hvor jeg håber det her virker..* tænkte han, og lukkede sine øjne og knyttede sine hænder.. Skyerne begyndte at falde ned.. ikke sådan, bump, der var en sky, men langsomt, så der blev tåget og luften omkring ham blev kold og klam. Men det var jo sådan det fungerede. Han kunne høre råb i skoven, det gjaldede mellem træerne.
Han lagde sine hænder over sine ører mens det gik for sig, mens skyggerne forsvandt, og råbene blev lavere.. til sidst fjernede han sine hænder og bleev liggende i komplet stilhed... endelig. Han rejste sig lidt vakkelvornt.. hans bukser havde huller på knæene efter den lidt hårde medfart, men ellers var han vidst uskadt.. på trods af at han nok godt kunne klare et bad. Han begyndte at gå, uden at tænke over hvor han gik, for tågen gik ikke væk, tværtimod synedes den kun at tykne, som flydene edderkoppespind, der klistrede til tøjet og gjorde enhver indånding tung, og ens tøj klamt. Han gik lige ud i noget vand.. det var ikke så dybt men til omkring knæene sank han i, og blev filtret ind i noget snor uden at vide at det var fiskesnøre han blev viklet ind i. "Argh!" udbrød han og plaskede lidt rundt og forsøgte at komme ud af det, mens han hev lidt i det han kunne få fat i af det, det var svært overhovedet at orientere sig, alt var bare flydene.. mælkehvidt.. tåge.
avatar
Philly

Antal indlæg : 14
Join date : 17/01/13
Age : 24
Geografisk sted : Sjælland

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: mmh stilhed

Indlæg by Nød on Fre jan 18, 2013 11:55 am

Nomi lagde satte sig hurtigt op da hun hørte nogle råb et godt stykke væk. med en hurtigt bevægelse havde hun lukket det lille stykke stof om det fine røde bær og kravlede længere op i træet. hun spejdede grundigt mod råbene, men hun kunne intet se hvor tågen der pludselig var brgyndt at falde. dette var ikke normalt, på ingen måde. hun kravlede dog lidt længere ned til grnen hun sad på først da råbene stoppede. kulden havde et godt tag på Nomis lys hud og et lille kuldegrys gik igennem hendes krop. lettere forvirret spejde hun hen til søen der nu også var tpget til og der var ikke meget at se. derfor lukkede hun sine øjne og lyttede alt hvad hun kunne for at få den mindste lille hint til hvad der foregik, for dette var ikke bare natuurens orden. med et lille bump hoppede hun ned på jorden, stadig med de lukkede øjne. hun stod stille lidt. vandet bevægede sig.. der måtte være en der var gået i vandet. hendes fikse snor! hun åbnede hurtigt sine øjne og gik med lydløse skridt igennem den tykke tåge. der var nogen ingen tvivl om det, hun kunne mærke blodet flyde igennem den fremmedes åre. blodet var varmt og strømmede hurtigt. personen måtte være forpustet og med andrenalin i kroppen. hun stoppede brat op da hun kunne mærke hun var nået til vand kanten. igennem tågen fik hun øje på en mørkning, det måtte være den fremmede. med et lille kort håndtag fik hun kontrol over den frmmedes blod og fik personens krop tvunget ind til land igen. dette var sikkert ret smertefuld for den fremmede, men Nomi ville ikke risikere at flere fisk forsvandt og at denne fremmed eventuelt kunne være en trussel for hende. ingen lød havde indtil videre lydt fra hende og hun stod med en god afstand til den fremmede.
avatar
Nød

Antal indlæg : 337
Join date : 30/11/12
Age : 23

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: mmh stilhed

Indlæg by Philly on Lør jan 19, 2013 8:35 am

Shane plaskede videre i vandet der ikke ligefrem var varmt, for helvede! Hvordan.. åh det var også den skide tåge altså.. men hvem var det der havde fremkaldt det? Han sukkede. Det havde han jo selv.. det var jo for at slippe væk..
Han knoklede stadig for at komme løs da han stivnede... Hele hans krop gjorde ondt og værkede som om den skulle gå fra hinanden "urgh..." stønnede han kort, og forsøgte at flytte sig, men det virkede ikke rigtig, smerten blev kun mere intens. Han blev tvunget op af vandet.. med fiskesnøre om livet og armene, samt hænder. Han stirrede på den mørke klat inde på bredden, som han ikke kunne se ordentlig, og bed tænderne sammen så hans kæber knasede, og han forsøgte at stritte imod så meget han magtede. Han kunne ikke se noget, men han endte oppe på land. Skyggen i tågen sagde ikke noget.. den stod der bare.. Han så kort ned, så vidt det lod sig gøre... han fik øje på sine hænder der var bleghvide, men stribede af blå blodårer der nærmest forsøgte at trænge igennem den tynde hud.. åh gud, hvilken slags mørk magi var det her?
Han vidste ikke hvad han skulle forvente, slog skyggen ham ihjel? Var det hans fangevogtere? Han tog en dyb indånding. Han måtte jo forsvare sig.. eller prøve, hvis det kom så vidt.
avatar
Philly

Antal indlæg : 14
Join date : 17/01/13
Age : 24
Geografisk sted : Sjælland

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: mmh stilhed

Indlæg by Nød on Lør jan 19, 2013 9:53 am

Nomi stod lidt og overvejede situationen. hun holdte styringen over hans blod selvom det var ved at blive ret hårdt, men hun var ikke sikker på et denne fremmede var farlig eller ej. hun trak stille sin kniv op af sin skinstøvler og gik med lydløse skridt hen til den mørke skygge. da hun kom tæt nok på blev den mørke skygge til en person som sad viklet godt ind i hendes fiske snor. han vågede bare på at ødelægge den, hun skulle bruge den. hun forsatte helt hen til ham og satte sig på hug ned foran ham og satte kniven ved drengens hals. uden et ord visiterede hun ham grundet for våben og da hun ingen fandt, slap hun styringen over hans blod. et dybt suk kom fra hende og et kort sekund blev hun meget svimmel, men fandt bevistheden igen hurtigt og sørgede for kniven lige rørte den frmmedes bleg hals "hvem er du, hvad er du, hvor kommer du fra og er det dig der har skabt denne tåge?" spurgte hun koldt og virkede på ingen måde venlig. hun stolede ikke på fremmede og slet ikke fremmede som kunne være fjentlige. hendes mørke grønne så direkte ind i den fremmedes øjne og der var ingen tegn på følelse i hendes øjne, de så næsten døde ud.
avatar
Nød

Antal indlæg : 337
Join date : 30/11/12
Age : 23

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: mmh stilhed

Indlæg by Philly on Lør jan 19, 2013 10:54 am

Shane stirrede på skyggen, og kom med et lavmældt udbrud da den kom tættere på. Han kunne jo ikke forsvare sig.. Ikke med den der.. lås.. eller hvad der var galt, det var nu også temmelig smertefuldt, hvad skulle han stille op? Skyggen begyndte dog at tage form da vedkommende kom tættere på, fik farver og.. former?! Han stirrede vantroende på hende, en kvinde? Hvad i.. Han lagde nakken tilbage da hendes kniv lynede mod hans hals, og sank kort, så hans adamsæble strejfede klingen. Han stirrede på hende, og mærkede smerten forsvinde, og skulle til at lade sig falde frem.. men huskede så kniven og blev siddene i den akavede stilling.. men lettelsen skyllede ind over ham. Han rettede sit blik mod hende da hun spurgte ham om ting... ting han ikke gik en dag uden at tænke på.. hvem han var.
"Hvad rager det dig?" svarede han hidsigt, i forsvar til hendes afvisende og kølige attitude. Han stirrede lidt på de næsten døde øjne og lænede sig så lidt mod hende, og dermed også mod kniven, og kneb sine øjne sammen. Han lænede sig så tæt på han kunne, uden at mærke klingen gå igennem huden, og det var faktisk ganske tæt. Han sank, og mærkede smerten idet kniven piercede den tynde hud, men kun en flænge.. alligevel fornemmede han det varme blod pible nedover den blege hud. "Kom så.. gør det! Jeg har smagt friheden nu, jeg kan dø uden mén, så slå dig løs!" hvæsede han lavmælt.. Han sad så tæt på at han kunne dufte hendes hud.. hun duftede af sol.. sommer... bær. Hun duftede af frihed, men hendes kulde var dødelig! Skræmmende..
avatar
Philly

Antal indlæg : 14
Join date : 17/01/13
Age : 24
Geografisk sted : Sjælland

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: mmh stilhed

Indlæg by Nød on Lør jan 19, 2013 11:12 am

Nomi blev tydelig vis vred over hans flabet attitude "nu skal du passe på" sagde hun vrissen og skulle til at trykke lidt hårde med kniven, men det klarede den fremmede fint selv. den varme ånde fra den fremmede bredte sig over hendes lyse hud. han var virkelig tæt på, det var ikke noget Nomi var van til. hun stirrede lidt på den lille flænge der fint havde tegnet sig på hans blege ud. det smukke blod.. det smukke røde blod, der bare trillede helt frit ned over den fine hud. dø? helt uden mén, den ligeglade holdning om sit liv? hun sank en lille klump, dette var nok et svagheds punkt... hun var ikke morder.. kun en simpel tyv. det eneste hun kunne dræbe var dyr for at få føde. et lille suk forlod hendes læber og med en let bevægelse fjernede hun kniven "jeg er ikke morder" sagde hun koldt og rejste sig op, imens hun tørrede den smule blod på hendes kniv af i hendes læder bukser, der gik lige til lidt over knæene. hun så vred ned på ham "sig mig hvem du er nu? ellers lader jeg dig lide igen" sagde hun vred og lavede den lille håndbevægelse. hun fik kontrol over han blod igen, kun kort men kraftigt, så smerten ville være ulidelig et korte øjeblik, men så slap hun også kontrollen. hun så ned på ham med sine livløse øjne. hun ville ikke vise ham følelser, hun havde allerede vist alt for mange.
avatar
Nød

Antal indlæg : 337
Join date : 30/11/12
Age : 23

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: mmh stilhed

Indlæg by Philly on Lør jan 19, 2013 11:52 am

Shane stirrede bare tilbage på hendes kølige øjne, der pludselig blev vrede og gengældte det med trods! Han havde faktisk fået følelser frem hos hende! Han smilede lidt... kun svagt, men triumferende nok i sig selv. Det havde da været noget værd at dø for.. ikke? Rent faktisk at se en følelse i hendes øjne, på trods af at den næsten grænsede til had.
Han var ligeglad. Han fastholdt hendes blik, tvang hende tættere på ved at blive ved med at holde presset mod kniven.. hun kunne ikke! Han faldt nærmest forover da hun fjernede kniven og så på hende da hun rejste sig. "Nej det tænkte jeg nok.." brummede han syrligt, og skulle til at forsøge at rejse sig, da hun så vredt på ham og lod ham mærke smerten fra før. Han stivnede.. blev bleg, og så kort og intenst ned i jorden til hun slap ham.
Han stønnede af smerte, og bed tænderne sammen "Jeg er ikke nogen!" hvæsede han hæst. Det var svært at fokusere... hans blik blev sløret i et par sekunder "hvad får du ud af det her?... hvorfor.. giver mit navn, og oprindelse mening for dig?" hviskede han og hævede sit blik og så på hende.
avatar
Philly

Antal indlæg : 14
Join date : 17/01/13
Age : 24
Geografisk sted : Sjælland

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: mmh stilhed

Indlæg by Nød on Lør jan 19, 2013 12:14 pm

Nomi havde lagt mærke ti hans svage smil og det hjælp ikke ligefrem på hendes humør, men hun havde bestemt sig for at der ikke skulle flere følelser frem lige foreløbigt. hun stirrede bare ned på ham med det kolde blik og trak ikke den mindste minde over hans kommentar "alle er nogen... og jeg vil vide om du er ven eller fjende..." sagde hun ærligt men koldt. Nomi var egentlig meget åben om hendes gerninger så længe det ikke var bagter hun snakkede med. med en let bevægelse strøg hun en lille tot af sit utrolig fine sorte hår om bag det ene øre og så lidt på vandet ved deres side "og drop attituden... den er ubruglig her..." sagde hun koldt og så ned på ham igen. ahn var nu en køn dreng, lidt medtaget, men hun havde da også diverse ar. et lille suk kom så fra hende "men siden du ingen våben har er du nok ikke ligefrem den store fjende" sagde hun så helt ud i det blå, hvorefter hun stak kniven ned i sin støvle og rakte hendes feminine lille hånd ned til ham for at hjælpe ham op. hun kunne ikke se grunden til at frygte den fremmede.. og ordet frihed blev ved med at hænge fast i hendes hoved. han havde smagt på friheden og var egentlig klar til at dø. selvom hun ahdve alle disse tanker og pludselig valgte at ville hjælpe ham lidt, vidste hun ingen tegn på liv i sine øjne. den mørke grønne farve var helt mat, det lysene skær der en gang havde været i hendes øjne var forlængst forsvundt.
avatar
Nød

Antal indlæg : 337
Join date : 30/11/12
Age : 23

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: mmh stilhed

Indlæg by Philly on Lør jan 19, 2013 12:39 pm

"Jeg er ikke nogen." sagde han bare. Hurtigt, og afslappet.. eller.. så afslappet han nu kunne være i given situation. Han var ikke nogen længere, hans rang var for længst blevet udvasket, nu var han blot en undsluppen træl, intet værd.. men han var ligeglad! Friheden sad i ham som en sygdom, drev ham frem, gjorde ham kulret, kludret... farlig.. Han sukkede da hun snakkede om at han skulle slippe attituden.. men det var da den der havde fået ham til hvor han var nu ikke?
Han så på hende da hun sagde at han ikke våben havde.. korrekt.. kun tågen.. og der var ikke mere gavn ved den. Han blev dog overrasket da hun gik på knæ og hjalp ham op og ud af fiskesnøren. Det havde han alligevel ikke forventet. Han så på hendes følelseskolde øjne... forstod ikke helt.. hvad der var meningen, skulle han være vred? Men det føltedes alligevel forkert overfor det lille væsen foran ham, på trods af at de grønne øjne virkede så ligeglade "tak.." sagde han så, og tørte sig forsigtigt på halsen. Han sukkede, han skyldte hende vel egentlig lidt et svar nu.. hvor hun havde skånet ham.. "Jeg er ikke din fjende, slet ikke når du nu har hjulpet mig..".
Han lagde mærke til at tåget begyndte at lette, og der faktisk kom lidt sollys tilbage.. måske eftermiddagssol, men stadig.. det varmede der midt i kulden, og han kunne se hende ordentligt.
avatar
Philly

Antal indlæg : 14
Join date : 17/01/13
Age : 24
Geografisk sted : Sjælland

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: mmh stilhed

Indlæg by Nød on Lør jan 19, 2013 12:53 pm

Nomi rystede lidt på hovedet af hans håbløshed og sukkede stille igen. da den fremmede var kommet op og stå, så hun lidt tid på riften i hans hud. det blødte ikke så meget. godt hendes kniv var så skarp så flænget var blevet så rent og derfor havde nemmere ved at lukke sig. hun så lidt rundt da tågen begyndte at lette og den varme eftermiddags sol svagt slog igennem. hun lukkede sine øjne lidt og nød at fugten blev byttet ud med den svage varme. et lettet suk forlod hende og hvis man ikke skulle vide bedre kunne det næsten ligne der var et lille smil på hendes læbe, men det forsvandt hurtigt og igen så hun på ham med det malte grønne øjne "ingen fjende... hmm.. lige nu tror jeg dig... du kan tage med mig, jeg har en midlertidig hule som du kan være i... men du må ikke stå i vejen eller genere mig" sagde hun så stadig små koldt, men hun virkede til at være løsnet lidt op. meget lidt. hun studerede ham så lidt, da tågen havde lettet så meget at det var muligt at se den fremmede klart. der stod hun lidt og betragtede ham i en lille tid "Nomi" præsenterede hun sig så for at få sig selv til at slippe blikket fra ham.
avatar
Nød

Antal indlæg : 337
Join date : 30/11/12
Age : 23

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: mmh stilhed

Indlæg by Philly on Søn jan 20, 2013 5:58 am

Shane fulgte hende med blikket, og bemærkede enhver lille detalje når hun bevægede sig, hendes hovedrysten, hendes bliks skiften mellem ham og deres omgivelser, hvis hun bevægede hænderne.. alting. Han så kort op på himlen, men ikke for længe, han kendte hende stadig ikke særlig godt, og lige for tiden.. var alle fjende. Og dog.. hun havde hjulpet ham, så han forholdt sig måske ikke helt så fjendtlig mod hende som han kunne. Desuden virkede hun slet ikke som typen.. før man kom tæt på. Hun var en lille væver skikkelse, meget feminin, men stadig.. da han var kommet tæt på og så hendes øjne, var der løbet kuldegysninger ned af hans ryg.
Han hævede overrasket sine øjenbryn da hun tilbød at han kunne tage med hende til hendes hule.. "Øhm.. jo.. tak.. nej, jeg skal nok lade være" sagde han hurtigt, han forstod godt hun ikke ville forstyrres, og han skulle jo også selv lige.. vænne sig til det hele.
Han så på hende når hvor lyset ramte hendes hud, og grønne øjne "Shane.." sagde han så og rettede ryggen lidt. "Var du igang med at fiske? Jeg antager det var din snøre?" mumlede han og nikkede ud mod vandet.
avatar
Philly

Antal indlæg : 14
Join date : 17/01/13
Age : 24
Geografisk sted : Sjælland

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: mmh stilhed

Indlæg by Nød on Søn jan 20, 2013 6:47 am

Nomi så lidt op mod himlen da tågen havde lettet helt. det var rart fugten forsvandt. hun stod lidt først og tænkte over situationen, den fremmede dreng alt der var sket inden for den sidste kvart- tyve minutter. hun så så på drengen igen og nikkede roligt "godt... shane... okay... ja det er min snøre.. men der var alligevel ingen fisk der bad på, så..." sagde hun med et lille suk og samlede snøren op, hvorefter hun begyndte at gå "håber du kan lide bær for jeg har ikke andet.. dyrene er ikke så glade for at komme frem på denne tid af året" sagde hun imens hun gik, med forventningen om at Shane ville følge med. hendes skridt var meget lette og havde ingen lyd efter sig, perfekt til jagt. hun var meget elegant og let i alle bevægelser, selv hendes hår med en smule fugt var let og elegant. det havde hun altid været, en nødvendighed for at overleve. hun så lidt tilbage for at se om drengen fulgte med.
avatar
Nød

Antal indlæg : 337
Join date : 30/11/12
Age : 23

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: mmh stilhed

Indlæg by Philly on Søn jan 20, 2013 9:46 am

Shane fulgte hurtigt med da Nomi begyndte at gå.. selvom det virkede lidt mærkeligt.. eller nej, han.. argh, han skulle lige vænne sig til at... og normale mennesker og den slags. Eller... Han betragtede hendes ryg mens de gik "nejnej.. bær er fint.." brummede han stille. Han så kort ned i jorden, lyttede til hendes skridt, som var.. ikke eksisterende.. nærmest som en ånd. "hvad laver du herude..alene?" spurgte han så og løftede blikket, og gik så lidt hurtigere så han nåede op på siden af hende.
"Hvorfor bor du i en hule i skoven og spiser bær? Hvorfor bor du ikke inde i byen?" spurgte han så. Hans stemme var naturligt lidt lav, men der var ikke rigtig nogen larm.. andet end hans skridt selvfølgelig.
Han rettede kort på sin skjorte, den var lidt beskidt.. men eftersom der var en fin bæk, lige der... hvor de lige havde været, hvis Nomi skulle derned igen, så kunne han ordne sin skjorte.. ja sit tøj i det hele taget.
avatar
Philly

Antal indlæg : 14
Join date : 17/01/13
Age : 24
Geografisk sted : Sjælland

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: mmh stilhed

Indlæg by Nød on Søn jan 20, 2013 10:13 am

Nomi så kort på Shane da han kom op på sidden af hende, men så hurtigt frem igen "jeg kan bedst lide at være alene... jeg er kun i byen hvis jeg mangler penge... eller mangler ting man ikke bare lige kan få i skoven... og jeg spiser kun bær fordi.. som jeg sagde før dyrene er ikke så meget fremme på denne tid af året" sagde hun roligt og så frem for sig. intet rørte sig i hendes ansigt. de gik i et godt stykke tid hvor hun ikke rigtig sagde noget, hun var ikke van til selvskab, så hun var måske ikke så snaksaglig. hun sukkede så stille og så lidt på Shane "hvor kommer du fra?... jeg har ikke rigtig set dig her i skoven før? og hvem var det der råbte?" spurgte hun roligt og prøvede at virke mere imødekommende, men det var nok lidt svært så det var måske lidt hårdere en hunhavde tænkt. derefter lød der et lille suk fra hende og med en rolig bevægelse kørte hunn sin hånd igennem det lange sorte hår.
avatar
Nød

Antal indlæg : 337
Join date : 30/11/12
Age : 23

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: mmh stilhed

Indlæg by Philly on Søn jan 20, 2013 10:42 am

Shane så på hende og lyttede til hendes forklaring på alle hans mange spørgsmål, det var først bagefter han havde overvejet at han havde hældt en masse spørgsmål ud over hende, men at han ikke ligesom... havde begrænset sig lidt.. hun havde jo også spurgt ham, og der havde han nægtet at svare.
"Nej okay" sagde han så.. alenetid.. tja, det var vel også meget rart. Han var stille til hun sukkede og spurgte ham hvor han kom fra.. og ind til hvem der råbte i skoven før. "Fra havnen.." svarede han kortfattet.. Han ventede et stykke tid før han åbnede munden "det ved jeg ikke". En løgn. Men det kunne hun vel ikke vide. Han vidste godt det var hendes måde at række ud til ham, men.. det var svært at skulle fortælle hende noget, der var jo ingen der havde troet på ham før.. Måske kunne han opdigte en historie? Ja!
Han sukkede "nej.. ikke fra havnen.. fra fængslet i byen lidt herfra, højst sandsynligt der hvor du kommer når du ingen penge har.. jeg var.. fængslet.. for noget tyveri" brummede han. Det måtte være fyldestgørende. En fin løgn.
avatar
Philly

Antal indlæg : 14
Join date : 17/01/13
Age : 24
Geografisk sted : Sjælland

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: mmh stilhed

Indlæg by Nød on Søn jan 20, 2013 11:16 am

Nomi så lidt tid på ham og så ud til at tænke en hel del. hun rystede stille på hovedet "tyveri...hmm så det var vagter der var efter dig... de vil aldrig løbe så langt.. ikke for en simpel tyv" sagde hun tænkende lidt som om hun snakkede til sig selv. hun var jo selv tyv og vagterne havde aldrig fanget hende fordi de ikke gad løbe så langt ind i skoven, så hvad gjorde denne Shane til en så speciel tyv til at de vil jage ham helt herud? hun så lidt studerende på ham "du ligner ingen tyv...men hvem gør også det" sagde hun så med et lille skulder træk, hvorefter hun stoppede ved et stort krat. hun fjernede lidt af krattet og et hul kom til sygne "her er min hule...gå du bare ind, der er et tæppe hvis du fryser og lidt vand hvid du er tørsdig..." sagde hun roligt imens hun så på ham. hun fik tvunget et lille smil frem på læben, bedre at være lidt venlig ik? "du trækker bare lige krattet til når du går ind, jeg skal lige hente noget oppe i træet" sagde hun så stille og hoppede op, hvor hun fik fat i en gren, som hun elegant svang sig op på "hvis du høre noget så hver stille, nogle dusørjægere er så meget på røven de tager her ud og leder efter små skravl som os" sagde hun bestemt og kravlede lydløst op i træet til hun var ude af syne, skjult bag bladene.
avatar
Nød

Antal indlæg : 337
Join date : 30/11/12
Age : 23

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: mmh stilhed

Indlæg by Philly on Søn jan 20, 2013 12:30 pm

Shane så ned i jorden, det havde han selvfølgelig ikke taget højde for.. "Hvem siger de var efter mig?" spurgte han så, og så på hende. Han måtte finde på noget.. hvad skulle han have stjålet? Hvad ville gøre ham værdifuld nok til den slags forfølgelse? Aj nej.. han kunne knap nok tænke tanken om at stjæle noget fra nogen. Han tog ikke fra andre. Når noget var nogens var det jo ikke hans.
Han fulgte med hende og standsede da hun gjorde og stirrede på hullet i krattet. "Derinde?" spurgte han.. det pirrede alligevel hans nysgerighed en smule... at bo i en grotte. "Har du boet her længe?" spurgte han og så på hende. Han nikkede til hende.. som os.. det lød så.. venskabeligt. Det var helt underligt. Han kravlede ned og trak krattet til siden og kravlede ind i hulen. "Kald hvis der er noget" sagde han så, og sendte hende et let smil.. meget svagt.. han ville gerne gengælde den venskab hun udsendte.
Han kravlede ordentlig ind i hulen, og satte sig op af hulevæggen.
avatar
Philly

Antal indlæg : 14
Join date : 17/01/13
Age : 24
Geografisk sted : Sjælland

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: mmh stilhed

Indlæg by Nød on Søn jan 20, 2013 12:43 pm

Nomi kravlede ret højt op, op til en lille pose der hang på en gren. hun havde hans spørgsmål i hovedet imens hun fik pillet posen af grenen og bandt det fast i sit bælte. hun tog en dyb indåndning og hoppede ned fra gren til gren, indtil hun var nede ved den nederste gren. med et opmærksomt blik studerede hun området igennem og hoppede ned efter hun var sikker på der ikke var andre. hun fjernede krattet og lukkede det til efter sig. der var næsten helt mørkt i grotten, kun små svage lys stråler kom ignnem krattet. hun fik tændt et lille starinlys som hun havde atget fra kroen inde i byen og stilte det over til Shane, hvorefter hun satte sig ved han side og bandt posen af sit bælte. den lille flamme fra lyset lyste en del af grotten op i et svagt lys og man kunne se en del pile og en bue ligge i hjørnet og en pels fra et dyr lidt tættere på dem. pelsen mindede lidt om en sove plads, da det var det eneste i hulen der kunne ligne det. Nomi så lidt på Shane imens hun fik posen op, hvorefter hun lagde det på gulvet. der lå en masse bær på posen "jeg har ikke boet her længe... jeg rykker mig tit til nye steder når dusørjægerne kommer for tæt på... og nogle gange bor jeg på kroen i byen hvid det er for koldt" sagde hun så, da hun stadig havde haft hans spørgsmå i hovedet "tag for dig af bærene" sagde hun så og det var tydeligt hun igen prøvede at være venligt. hun tog det lille stof stykke hun havde nogle få bær i, som hun havde tilbage fra da hun var nede ved søen. dem spiste hun selv imens hun så på den lille flamme.
avatar
Nød

Antal indlæg : 337
Join date : 30/11/12
Age : 23

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: mmh stilhed

Indlæg by Philly on Søn jan 20, 2013 2:20 pm

Shane fandt sig hurtigt til rette i hulen, det var først da at han lod hele dagen overvælde ham og at han i flere minutter bare sad og stirrede ud i luften, og rystede lidt. Det hele havde været så... voldsomt.. Han rullede sine ærmer lidt op, så lidt på slidemærkerne på sine håndled efter rebene... men ellers var han uskadt. Mirakuløst.. De ville jo have kunnet kaste knive efter ham, eller have forsøgt sig med magi for at skade ham, men hele vejen havde han kunnet være næsten usynlig på grund af tågen som han fremkaldte. Han rullede sine ærmer ned igen og lænede sig tilbage, da han hørte Nomi komme tilbage ind i hulen.
Han nikkede da hun forklarede hvordan hun overlevede "Det lyder som en god strategi" sagde han. "Tak" sagde han, og tog et af bærrene op og bed i et af dem.. smagen af.. noget så friskt fik ham til at sidde et øjeblik.. inden han sank. Han lovede sig selv at hjælpe hende lidt, nu hvor hun var så gæstfri. "Tak for din gæstfrihed, den betyder meget" forklarede han så og smilede kort til hende.. Bare et lille smil.. som et forskud på den tak, han nok skulle udrette for hende når morgenen kom tilbage!
avatar
Philly

Antal indlæg : 14
Join date : 17/01/13
Age : 24
Geografisk sted : Sjælland

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: mmh stilhed

Indlæg by Nød on Man jan 21, 2013 12:35 am

Nomi så lidt på ham da han begyndte at spise af bærrene og smilte svagt af hans tak "du skal ikke takker... jeg ved hvordan det er at være på flugt.. derfor en god strategi er en god idé at have" sagde hun stadig med det svage smil på læben. hendes øjne var stadig nærmest døde, men smilten fik da lidt liv i hendes ansigt. hun så lidt hen på pelsen der lå på gulvet "når du bliver træt kan du bare sove på pelsen... jeg bliver oppe" sagde hun rolig og det svage smil var forsvundet. hun så lidt tid på den lille flamme imens hun tog de sidset bær far det lille stykke stof som hun havde haft med nede fra søen af. med et træt suk lænede hun sig tilbage op af grotte væggen og lukkede sine øjne "Shane.. hmm hvor længe sad du i fængslet og hvad har du stjålet siden du kunne løbe her ud og stadig være forfugt af vagterne?" spurgte hun så¨nysgerrigt og åbnede sine øjne på at se på SHane igen. der var begyndt at blive mørkere i grotten, da de svage lysstråler langsomt forsvandt, da natten var ved at falde over himlen udenfor.
avatar
Nød

Antal indlæg : 337
Join date : 30/11/12
Age : 23

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: mmh stilhed

Indlæg by Philly on Man jan 21, 2013 3:08 am

Shane spiste ikke så meget, både fordi han gerne ville.. spare lidt, for Nomis skyld, han anede ikke hvor meget hun havde i reserver, og han havde ikke lyst til at presse hendes allerede temmelig sparede livsstil. For det andet fik han hurtigt nok.. han var ikke van til mad, så man skulle tro at han ville kaste sig over det som en sulten ulv, men istedet var smagene så overvældene at han hurtigt var nød til at lade bærrene være.
Istedet kunne han så sidde og nydde smagsindtrykkene.. bare det gav ham en overdøvende mæthedsfornemmelse. Han så på pelsen da hun pegede den ud, og hævede et øjenbryn. "Nåå.. nej det skal du ikke, du behøver ikke.." begyndte han, men hun virkede sådan lidt.. fraværende, som om hun ikke hørte ham. Han hørte hendes spørgsmål, og sukkede stille... hvad fanden skulle han finde på? Hans løgn begyndte at trække tråde, tråde som han bar nød til at holde styr på. "Jeg sad der ikke så længe faktisk, det var en åbning, jeg udnyttede den.. stak af mens de var igang med at rokere på nogen fanger" forklarede han, det var ikke helt en løgn, det var faktisk meget ens med hans flugt tideligere. "Jeg stjal et værdifuldt skrin fra en velstående familie.. de anklagede mig jo selvfølgelig for både det ene og det andet.." det hele blev en mumlen.. men han fik da sagt det. Han blev siddene ved hulevæggen.. følte ikke for at sove.. ikke lige nu, selvom det ville sikre ham for at slippe for Nomis spørgsmål... Han sukkede stille.
avatar
Philly

Antal indlæg : 14
Join date : 17/01/13
Age : 24
Geografisk sted : Sjælland

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: mmh stilhed

Indlæg by Nød on Man jan 21, 2013 5:01 am

Nomi så lidt på ham imens han fortalte, med et lille bitte smil "klogt... det må havde været en lidt hårdt omgang" sagde hun så stille og det så lidt ud som om der var lidt liv i hendes øjne nu. det var nu rart med lidt selvskab og Shane virkede ret flink. hun sukkede stille og så ned på flammen med et svagt smil på læben "du virker god nok Shane... hmm.. det kan være du kan hjælpe mig ind i byen imorgen... jeg har brug for lidt penge" sagde hun så og så op å¨drengen. hun stolede på ham. det var mærkeliigt, men ud fra det han sagde virkede hhan ærlig og til at stole på. det at han var tyv hjælp også lidt for så kendte de jo lidt til hvordan det var med hinandens liv. hun rejste sig lydløst op og gik hen og hentede pelsen, hvorefter hun gik tilbage til Shane og satte sig lige ved siden af ham. hun lagde den varme pels om ham og lagde derefter sine arme om sine ben "npr du har siddet i et koldt fængsel må du trænge til lidt varme" sagde hun med en lille rolig stemme og så igen på den lille flamme. hun frøs lidt selv, men hun var van til det og det vil være venligst at lade sin gæst have varmen. hun kunne selv mærke der var lidt mere liv i hende selv af at have selvskab, det føltes ert rart.
avatar
Nød

Antal indlæg : 337
Join date : 30/11/12
Age : 23

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: mmh stilhed

Indlæg by Philly on Man jan 21, 2013 7:58 am

Shane nikkede bare, kunne godt mærke at... den dårlige samvittighed bankede på og han prøvede at bekæmpe den en smule så han ikke var nød til at sidde og være dårligt tilpas, han kunne selvfølgelig heller ikke blive hos Nomi forevigt, det ville nok også belaste hende for meget at skulle mætte endnu en mund sådan et sted som her. Han løftede hovedet og så på hende "I lige måde.. ja? Hvad skal vi?" spugte han, det kunne jo være hun solgte bær, eller andre ting?
Han så op da hun rejste sig, og mærkede tyngden af pelsen på sine skuldre. Det var rart.. flere år sovende på et gulv, eller på et tæppe så varmede pelsen en del. "Tak.." sagde han stille. Igen.. dårlig samvittighed. Han smilede lidt af hendes grund til at give ham lammet eller.. hvad det var for et dyr, over skuldrende. Det var efterhånden svært at holde sig vågen.. det var.. en smule..Han gabte. Der gik ikke lang tid før han faktisk faldt i søvn siddene op af væggen.. eller måske rettere lidt sammensunket i siddene stilling, ved siden af Nomi ved ilden.
avatar
Philly

Antal indlæg : 14
Join date : 17/01/13
Age : 24
Geografisk sted : Sjælland

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: mmh stilhed

Indlæg by Nød on Man jan 21, 2013 8:15 am

Nomi så lidt underligt på ham da han spurgte om hvad de skulle "uhm... vi skal stjæle?" sagde hun lidt underende, det burde han da kunne regne ud eller? hun rystede lidt på hovedet igen og så lidt på flammen igen. hun lyttede lidt til Shanes vejrtrækning, det var rart at høre på noget levende. hun var jo selv så stille at selt hendes vejrtrækning ikke var til at høre. et lille suk forlod hende og hun trykkede sine ben helt tæt på sig og lukkede stille sine øjne. det var på en måde beroligene at lytte til vejrtrækningen fra drengen, det var tydeligt på den da han faldt i søvn. det fik et lille smil frem på hendes læber. hun sad bare der og lyttede p alle mulig lyde og slappede af ved det. der gik ikke længe før hun måtte åbne øjnene for at holde sig vågen, for hvis der kom nogen efter ham, ville hun være vpgen. så hele natten igennem lå hun vågen og stirrede på flammen.
avatar
Nød

Antal indlæg : 337
Join date : 30/11/12
Age : 23

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Re: mmh stilhed

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 2 1, 2  Next

Tilbage til toppen


 :: Områder :: skovsøen

 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum